ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Τα Σέρβια τίμησαν τον Νέο Επίσκοπο Αμφιπόλεως κ. Χριστόφορο σήμερα 19 Νοεμβρίου

Η δημοσίευση του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου:

Θεοφιλέστατε Επίσκοπε Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρε,

Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα χαράς. Μια ημέρα γιορτής για τα βυζαντινά Σέρβια. Σήμερα, είμαστε όλοι εδώ, στον ιστορικό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, της πολιούχου μας, για να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας η ευλογία του Κυρίου να συνοδεύει την ποιμαντορία σας, να σας φωτίζει και να σας προστατεύει.

Προσδοκούμε μέσα από την νέα σας θέση και τη διακονία σας να μας καθοδηγείτε με την αγάπη και την σοφία σας, να μας διδάσκετε την ταπεινοφροσύνη και την αλληλεγγύη και να λειτουργείτε ως οδοδείκτης για τον ενάρετο τρόπο ζωής.

Άλλωστε, η πλούσια πνευματική σας προίκα, η γλυκύτητα του χαρακτήρα σας και η ευγένεια σας αποτελούν εγγύηση για τα παραπάνω.

Τα ιστορικά Σέρβια, με την μακραίωνη πορεία τους, με την πλούσια ιστορική, πνευματική και εκκλησιαστική παράδοσή τους, αισθάνονται σήμερα υπερήφανα και πανηγυρίζουν για την ανάδειξη του συμπατριώτη τους πατρός Χριστοφόρου Αγγελόπουλου στον ύψιστο βαθμό ιερωσύνης ως Επίσκοπου Αμφιπόλεως.

Από την πλευρά μας δε, ως Δήμος Σερβίων, δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αρωγός στο δύσκολο έργο σας.

Θεοφιλέστατε,
Σας καλωσορίζουμε στην γενέτειρά σας ως Αρχιερέα πλέον. Επιτρέψτε μου, εκ μέρους του Δήμου Σερβίων, να σας χαρίσω μία ποιμαντορική ράβδο και να σας ευχηθώ τα έτη σας να είναι πολλά και γεμάτα υγεία και προσφορά. ΑΞΙΟΣ!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα