ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Το επόμενο training του CoPART είναι γεγονός! Ετοιμαστείτε για μια γνωριμία με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) αυτή την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην Κοζάνη

Θα εξερευνήσουμε πως το VR εξυπηρετεί την τέχνη της ζωγραφικής και του σχεδιασμού, ποια είναι τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τι μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Επίσης θα μάθουμε τις βασικές αρχές 3D design, scanning και printing. H 3D σχεδίαση χρησιμοποιείται για τον σχεδιασμό μικρών διακοσμητικών έως και ολόκληρων σπιτιών και η 3D εκτύπωση τα κάνει πραγματικότητα!

Σας περιμένουμε λοιπόν στον χώρο Vroom3 (Μητροπολίτου Φωτίου στην Κοζάνη), την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 18:00 για να πειραματιστούμε και να μάθουμε πως τα τεχνολογικά εργαλεία μπορούν να αλλάξουν τη δημιουργική οικονομία.

Τα trainings υλοποιούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ (Action Type KA154-YOU – Youth participation activities, Call 2022, Round 2) με εταίρους τον Δήμο Κοζάνης (πρώην ΟΑΠΝ) και την οργάνωση science2 public της γερμανικής πόλης Halle an der Saale.

Το CoPART, με κεντρική θεματική «Δημιουργικότητα, Τέχνες και Πολιτισμός, Ανάπτυξη Κοινοτήτων, Απασχολησιμότητα» στοχεύει στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων που θα δώσουν στους νέους ηλικίας 18-30 ετών την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τον πολιτισμό και τις δημιουργικές οικονομίες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες, οι οποίες θα τους ενδυναμώσουν όσον αφορά την απασχολησιμότητα και θα ενισχύσουν την αίσθηση του ανήκειν και του ενεργού πολίτη, μέσω της συμμετοχής τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και σε κοινοτικές δραστηριότητες.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα