ΥΛΙΚΑ
- 1 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
- 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 4 αυγά
- 1 φλιτζ. γάλα 1,5% λιπαρά
- 4-5 φέτες ζαμπόν κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1 ¼ φλιτζ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα ή φέτα
- λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο ώσπου να αφρατέψει.
-Ρίχνετε τα αυγά ένα-ένα.
-Προσθέτετε το γάλα, το ζαμπόν ανακατεμένο με λίγη από τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το τυρί.
-Ρίχνετε λίγη-λίγη τη Φαρίνα στο μίγμα ανακατεύοντας καλά.
-Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ.
-Αδειάζετε το μίγμα στη φόρμα.
-Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο για 1 ώρα.