ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Τοποθέτηση 10 απινιδωτών στους χώρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Στην προμήθεια και τοποθέτηση 10 απινιδωτών, σε όλες τις πόλεις που εδρεύει, προέβη το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και του ανθρωποκεντρικού του προφίλ. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται κύκλος σεμιναρίων Α΄ Βοηθειών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, ενώ από το νέο έτος θα συγκροτηθούν ομάδες σε όλα τα Campus του Ιδρύματος, οι οποίες θα εκπαιδευτούν πάνω στη χρήση των απινιδωτών.

Συγκεκριμένα, οι απινιδωτές τοποθετήθηκαν: στο campus στην πόλη των Γρεβενών, στις φοιτητικές εστίες στην πόλη των Γρεβενών, στο campus στην πόλη της Καστοριάς, στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστήμων στην πόλη της Φλώρινας, στο Γυμναστήριο των φοιτητικών εστιών της Ευξείνου Λέσχης στην πόλη της Φλώρινας, στη Βιβλιοθήκη της Γεωπονικής Σχολής στην πόλη της Φλώρινας, στο Campus της Ζ.Ε.Π., στο Κτηριακό Συγκρότημα Εκπαίδευσης στον χώρο του κυλικείου, στο campus της Ζ.Ε.Π. Κοζάνης, στο κτήριο Διοίκησης, στο campus των Κοίλων, δίπλα από την κεντρική είσοδο του Αμφιθεάτρου «ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ» και  στο campus των Κοίλων, στο κλειστό γυμναστήριο, στο γραφείο των καθηγητών.

Στη Σχολή Επιστημών Υγείας, στην Πτολεμαΐδα, υπήρχε ήδη τοποθετημένος απινιδωτής και για τον λόγο αυτό δεν υπήρξε τοποθέτηση ενός εκ των νέων.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα