ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών: Οι μαθήτριες και μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης παίρνουν πρωτοβουλία και στέκονται δίπλα στις φιλοξενούμενες οικογένειες (Φωτογραφίες)

Τα στελέχη του ξενώνα και οι φιλοξενούμενες οικογένειες θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης και να χαιρετίσουν την πρωτοβουλία τους να κατασκευάσουν πασχαλινές λαμπάδες και να συγκεντρώσουν ρούχα και παιχνίδια για να τα δωρίσουν, καθώς επίσης και τις καθηγήτριες και καθηγητές που υποστήριξαν και συντόνισαν αυτή την κίνηση.

Μετά από μια σειρά εργαστηρίων ευαισθητοποίησης σε θέματα έμφυλης βίας και ισότητας που πραγματοποιήθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό του ξενώνα με τον σχολικό πληθυσμό, οι μαθήτριες και μαθητές θέλησαν να συμμετέχουν ενεργά στην αντιμετώπιση των κοινωνικών διακρίσεων και να προσφέρουν υλικό, δίνοντας ελπίδα σε όλες και όλους για το μέλλον που μπορούν να διαμορφώσουν ως νέοι πολίτες της χώρας και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2021-2027 και ανήκει στο Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που περιλαμβάνει 44 Συμβουλευτικά Κέντρα, 20 Ξενώνες και την 24ωρη Γραμμή SOS 15900.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα